وال استریت ژورنال نوشت: شرکت های جهانی هتل داری در حال تاسیس شعبه هایی در ایران هستند و پیش بینی می کنند که شمار گردشگران ( به ایران) و سفرهای تجاری پس از دهه ها انزوای اقتصادی، افزایش فراوانی داشته باشد. 
 
این نشریه امریکایی در ادامه آورده است: هتل بین المللی ملیا قصد دارد سال آینده هتلی دارای 319 اتاق را در سواحل دریای خزر تاسیس کند. گروه فرانسوی آکور هتلز که پاییز گذشته دو هتل در نزدیکی فرودگاه تهران تاسیس کرد، در حال تاسیس یک شرکت سهامی مشترک در ایران است که از طریق آن با گروه های داخلی ایرانی در مدیریت هتل ها شراکت کند. شرکت مدیریت هتل روتانا که در دبی دستقر است، ساخت و ساز هتل در ایران را آغاز کرده است. فیصل دورانی، رئیس مرکز تحقیقات در کارگزاری املاک کلاتونز ال ال پی گفت: «این اساسا آغاز دوره ای تازه است. آنچه پیش روی ما است عملا بزرگترین کشور خاورمیانه برای فعالیت تجاری و اقتصادی است».
 
هتل و تفریحگاه استاروود و ماریوت قصد دارند از مزیت های این فرصت تجاری رو به رشد بهره ببرند. هتل داران و وکلای آن ها می گویند، مشکلات اصلی سرمایه گذاری ایران، از تامین مالی بانکی محدود گرفته، تا تحریم های طولانی، همچنان مانع بر سر راه هتل داران بین المللی هستند. پیتر نورمن، معاون ارشد واحد توسعه هتل حیات در اروپا، خاورمیانه و آفریقا می گوید: «ما فقط باید صبر کنیم. این از همه چیز آزاردهنده تر است. ما واقعا اشتیاق زیادی به فعالیت در آنجا داریم. هتل های حیات و کمپینسکی از آلمان تلاش زیادی برای کسب فرصت فعالیت در ایران کرده اند، اما تا کنون با موانع زیادی روبرو بوده اند.
 
با این وجود، در حالی که ایران قصد دارد تا سال 2025 گردشگران خود را به 20 میلیون نفر برساند، گابریل اسکارر، مدیر اجرایی هتل ملیا که 350 هتل را در 35 کشور اداره می کند، می گوید: «ما معتقدیم فرصت های بالقوه عظیمی وجود دارند». اقتصاد ایران همچنان از سال های تحریم رنج می برد. اما صندوق بین الملل پولی پیش بینی کرد با برداشته شدن تحریم ها و شروع سرمایه گذاری های خارجی رشد اقتصادی ایران به 4% برسد. حوزه اسکان گردشگران از اولین بخش هایی است که می تواند از افزایش سفرهای تجاری و تفریحی بهره ببرد. کریستفر لاندایس؛ رئیس ارشد اجرایی هتل های آکور، در کنفرانسی در دبی در ماه گذشته گفت: « در ایران هتل های کمی چه از نظر تعداد وچه از نظر کیفیت* وجود دارد.
 
کریستفر لاندایس؛ رئیس ارشد اجرایی هتل های آکورگفت: « هدف آکور آن است که شبکه گسترده ای از دارایی ها در تمام به بخش های بازار، از اقتصاد گرفته تا تجارت، را توسعه دهد. آقای اسکارر گفت: «هتل ملیا بخش برتر را هدف گرفته و ما می خواهیم با ایجاد بهترین امکانات گردشگران خارجی را جذب کنیم». قرار است هتل گرن ملیا قو در اواخر سال 2017 در ساحل دریای خزر تاسیس شود که مقصد بسیاری از ایرانیان، روس ها و ترکیه ای ها برای گذراندن تعطیلات است. این مجموعه شامل هفت رستوران و کافه و دو استخر و سونا است. ملیا این هتل را اداره می کند، اما خودش سرمایه گذاری نمی کند. احد عظیم زاده، تاجر ایرانی که صاحب کارخانه فرش عظیم زاده است، تامین مالی این پروژه را به عهده دارد که شامل آپارتمان های مسکونی و مراکز خرید نیز می شود.
 
نیکولاس گیلانی، مدیر ارشد سرمایه گذاری در کامدیت اج گفت: «مسئله اصلی پیش روی سرمایه گذارانی که قصد تاسیس هتل در ایران را دارند تامین مالی آن است». این شرکت مستقر در دبی اخیر، که وابسته به یک شرکت خصوصی ایرانی است، اخیرا قراردادی با یک شرکت ایرانی گردشگری و سرمایه گذاری در گردش گری قرار دادی منعقد کرده، که داری 65 هتل در سراسر نقاط اصلی مورد علاقه گردشگران در ایران،از جمله شیراز، مشهد و تفریحگاه اسکی در نزدیکی تهران و همچنین در ساحل دریای خزر است. بر اساس این توافق، این دو شریک تصمیم می گیرند کدامیک از این املاک را با سرمایه گذاری خارجی توسعه داده یا بازسازی کنند. آقای اسکرار گفت فرصت های بالقوه چنان زیادند که نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد. او گفت: «ما می خواهیم در این بازار پیشقدم باشیم. ما 25 سال پیش فعالیتمان در کوبا را شروع کردیم. ما تلاش می کنیم همین کار را در ایران هم انجام دهیم».
 
منبع:برگرفته از سایت انتخاب- مورخ 29 اردیبهشت 1395
 
* ما این جمله ایشان را قبول نداریم چون بدون ذکر مستندات دقیق و خیلی کلی است.
 
متن کامل این مطلب را از بخش انگلیسی مطالب سایت ما بخوانید. 

ارسال نظرهای شما :

نظری ثبت نشده است.